Trackman simulator

Spil med vennerne eller træn hele vinteren – I Hedensted Golf Klub finder du verdens bedste golfsimulator, med hele 5 meter bredt lærred der giver endnu bedre indlevelse.

Du behøver ikke være medlem af Hedensted Golf Klub for at booke – simulatoren er åben for alle gæster. Book og betal blot her på siden, og du modtager en e-mail med adgang til simulatorrummet.

Åbningstider:

  • alle dage fra 6:00 til 23:00

Pris

  • Hverdage 06:00 – 15:00  250,- 
  • Øvrige tider  300,- 
  • Værdikort med op til 50% rabat

Du kan spare allerede fra ca. 3 timer, se værdikort herunder.

 

Trackman simulator

Fra: 250 DKK
Trackman simulatoren er ikke åben for offentlig adgang før restriktionerne vedr. Covis-19 og indendørs træning hæves. Bookingen er er online da vi tester vores setup. Evt. bookinger du laver vil blive slettet. Vi glæder os til at se dig!

 

Er du til seriøs træning, eller blot en hyggeaften med vennerne? Vores Trackman 4 simulator er det sidste nye indenfor simulatorgolf, og kan bookingen er åben for alle! Du behøver ikke være registreret golfspiller for at spille her, men vi anbefaler at du har kendskab til golf og har prøvet at spille ‘rigtig’ golf tidligere for at få det fulde udbytte. Simulatoren er selvbetjent, og der forefindes automat med kolde drikkevarer på stedet.

  • Stort, lyst og nyrenoveret rum
  • Kolde drikkevarer i automat
  • Nyeste Trackman version og software
  • Alle Trackman baner tilgængelige
  • STORT 5m bredt lærred

Spar penge allerede fra 3 klip / timer

Ønsker du at bruge simulatoren i mindst 3 timer er der penge at spare ved at købe vores klippekort. Allerede ved 3 klip (timer) er der en besparelse på 10%, og du kan spare helt op til 50% på timeprisen med et 30-timers klippekort. Klippekortene er gyldige 12 måneder fra udstedelsesdatoen, så du har dermed mulighed for at få brugt de evt. sidste klip i den næste sæson.

Tilbud

Værdikort 900 DKK – Trackman Sim

810 DKK

Spar 10% af prisen (Timepris ned til 225,-). Gyldigheden af værdikortet er 12 måneder, og du har dermed mulighed for at bruge de sidste klip den efterfølgende sæson.

Tilbud

Værdikort 1500 DKK – Trackman Sim

1.200 DKK

Spar 20% af prisen (Timepris ned til 200,-). Gyldigheden af klippekort er 12 måneder, og du har dermed mulighed for at bruge de sidste klip den efterfølgende sæson.

Tilbud

Værdikort 3000 DKK – Trackman Sim

2.100 DKK

Spar 30% af prisen (Timepris ned til 175,-). Gyldigheden af værdikortet er 12 måneder, og du har dermed mulighed for at bruge de sidste klip den efterfølgende sæson.

Tilbud

Værdikort 6000 DKK – Trackman Sim

3.600 DKK

Spar 40% af prisen (Timepris ned til 150,-). Gyldigheden af værdikortet er 12 måneder, og du har dermed mulighed for at bruge de sidste klip den efterfølgende sæson.

Tilbud

Værdikort 9000 DKK – Trackman Sim

4.500 DKK

Spar 50% af prisen (Timepris ned til 125,-). Gyldigheden af værdikortet er 12 måneder, og du har dermed mulighed for at bruge de sidste klip den efterfølgende sæson.