Støt klubben – momsfradrag

Støt Hedensted Golf klub med et frivilligt bidrag på mindst 200 DKK, og få fuldt skattefradrag for dit bidrag.

Lykkedes det at få mindst 100 personer til at bidrage med mindst 200 DKK, kan klubben søge om delvis refusion af moms. I 2020 fik klubben på denne måde refunderet mere end 150.000 DKK, foruden de mere end 20.000 DKK som klubben modtog i bidrag.

Pengene går ubeskåret til forbedringer på banen – pengene der evt. refunderes i år specifikt til at fortsætte projektet med at renovere alle klubbens bunkere.

Giv dit bidrag her

Klik på billedet til højre, og giv dit frivillige bidrag. Du vil blive bedt om at angive CPR nummer der skal bruges som dokumentation overfor SKAT, og for at sikre at du får dit automatiske fradrag.

Minimumsbidraget er 200 DKK for at overholde kravene fra SKAT, men du har mulighed for at give mere end dette på produktsiden, hvor du kan angive dit eget beløb større end 200 DKK.

Frivilligt bidrag til momsrefusion

200 kr.

Støt klubben med et frivilligt bidrag på mindst 200 DKK – Hvis mindst 100 personer gør dette, får klubben delvis refusion af momsbetalingen. I 2020 lykkedes det os på denne måde at få mere end 150.000 DKK til klubben. Alle pengene går ubeskåret til forbedring af banerne – i år specifikt til fortsættelse af projektet med renovering af bunkerne med nyt sand og dræn. Her kan du donere 200 kr., du kan også donere 200 kr. eller mere på MobilePay nummer 29118 – husk at angive dit CPR nummer som bemærkning til betalingen. 

Husk at angive dit CPR nummer herunder da dette er krævet af SKAT at vi skal dokumentere hvem der har givet bidragene.