Støtte til klubben via arv og testamente

Hedensted Golf Klub er godkendt under ligningslovens § 8a.

Det betyder, at vi er godkendt og fritaget fra at betale arveafgift, og hele din støtte går derfor til klubben. Når du vælger at støtte klubben, enten som medlem eller gennem arv og testamente, er du med til at støtte op om klubbens udvikling og aktiviteter.

Når du støtter gennem dit testamente, kan du vælge at støtte med et beløb, men du kan også vælge eksempelvis at testamentere dit golfudstyr til os. Når du testamentere dit golfudstyr til klubben,  vil det være til glæde og gavn for vores nye og unge medlemmer.

Har du ikke en ægtefælle, og vælger du at donere en del af din arv til Hedensted Golf Klub med bestemmelse om, at Hedensted Golf Klub skal betale boafgiften, kan du betænke et godt formål samtidig med, at dine slægtninge også arver. Det kaldes 30 procent-løsningen, og på den måde kan dine arvinger faktisk selv ende med at arve mere – samtidig med at en del af din arv går til at hjælpe golfklubben.

Vi ønsker at gøre det nemt at støtte klubben. Derfor har vi ift. testamenter valgt at indgå samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger.

Deres fokus er at give dig 100% tryghed og overblik, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Hos dem foregår alt rådgivning derfor af en uddannet jurist. Ønsker du at vide mere om, hvordan du kan betænke os i dit testamente, kan du på deres hjemmeside gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale.

Henvender du dig til Mine Arvinger, kan du oprette et skræddersyet testamente gratis, når du betænker Hedensted Golf Klub. Læs mere om oprettelse af testamenter her.