Grupper & Company Days i Hedensted Golf Klub

Golf er en unik måde at samle kunder, forretningsforbindelser, kolleger og venner. En dag i godt selskab og med fælles oplevelser skaber et stærkt bånd og giver derfor værdi for både de der afholder arrangementet såvel som deltagerne.

Hvert år byder vi velkommen til stadigt flere grupper af golfspillere og ikke-golfere, der nyder den flotte bane og natur samt den afslappede stemning i klubben.

Vi tilbyder gruppebookinger fra 10 og op til ca. 150 deltagere. Vi kan tilbyde at stå for mere eller mindre alle de praktiske opgaver omkring arrangementet, og sammensætter det individuelt efter dine ønsker.

Herunder ses et par eksempler på gruppe bookinger

  • Private grupper fra 10 personer og op
  • Arrangementer for personaleforeninger
  • Skoler og uddannelsesinstitutioner
  • Kommunale tilbud f.eks. unge eller kronisk syge
  • Sections og klubber fra andre Golfklubber
  • Company Days

Central placering

Vores centrale placering gør Hedensted velegnet til arrangementer med deltagere fra hele landet.

Priser og eksempler

Vi har samlet et par eksempler herunder. Er du interesseret i en anden type arrangement end beskrevet herunder, er du meget velkommen til at kontakte os – vi er med på det meste..

Private grupper

Grupper på 10 personer eller flere tilbydes en pris på kr. 225 ved samlet booking og betaling. Det er en forudsætning at gruppen indgår som normal booking (DGU numre sendes til sekretariatet). Bemærk at der ikke gives rabat til Flex-medlemmer.

Sections og klubber-i-klubben fra andre golfklubber

Kontakt os venligst for individuel aftale om jeres tur til Hedensted Golf Klub. Afhængigt af deltagerantal og tidspunkt kan der evt. arrangeres banelukning eller baglæns gunstart, dog aldrig lørdag og søndag formiddag i højsæsonen.

Personaleforeninger m.v.

Mindre arrangementer på vores Pay & Play bane som personaleforeninger og skoler arrangeres individuelt Det består typisk af indledende træning og instruktion ved vores Protræner med efterfølgende runde på vores 9-huls bane.
Priseksempel: Velkomst, intro til golf og træning med efterfølgende spil på banen inkl. lån af golfudstyr 450,- DKK pr. person. Golfbolde til brug på banen skal selv medbringes eller kan købes i vores Proshop.

Hotelovernatninger med golf

Vi samarbejder med en række hoteller, der tilbyder overnatning inkl. en golfrunde til Hedensted Golf Klub samt vores naboklubber. Disse ophold bookes direkte ved hotellet, der  udleverer greenfee billetter til din runde på Hedensted Golf Klub. Længere nede på siden kan du se hvilke hoteller vi samarbejder med.

Company Days

En komplet banelukning med op til 120 deltagere aftales individuelt omkring spilformat, forplejning og pris. Her vil banen være blokeret for andre spillere. Der kan arrangeres  indlagte konkurrencer. Sekretariatet sørger alt det praktiske herunder print af scorekort, indtastning af scores efter runden og udarbejdelse af lister med dagens vindere. Proshoppen tilbyder attraktive pakker med præmier til dagen (afregnes separat).

Mindre arrangementer afregnes med 225,- DKK pr. deltager på stor bane og 150,- pr. deltager på Pay & Play banen. Her vil I afhængigt af tidspunkt og antal deltagere kunne starte ud enten løbende eller som en baglæns gunstart. Der vil være andre spillere på banen før og efter jeres start, og I vil evt. skulle flette ind med disse. Her sørger vi ligeledes for print og indtastning af scorekorts, præmielister m.m.

Bolde på driving range samt adgang til træningsområder og omklædningsfaciliteter er indeholdt i ovenstående priser. Der gives ikke rabat for medlemmer af Hedensted Golf Klub eller ØGR klubber, der deltager i arrangementet.

Vi samarbejder med

Forslag til program – Company Day

Forslag til program:
07.30 – registrering af alle deltagerne og morgenbuffet i caféen
08.15 – velkomst og information om dagens program/propositioner
08.30 – deltagerne i turneringen på 18-hulsbanen går til opvarmning mv.
08.45 – Ikke-golfspillere starter undervisning med vores Protræner på driving range
09.00 – gunstart for deltagerne på 18-hulsbanen (individuel- og evt. holdturnering)
13.30 – Turnering slut for alle deltagerene i begge arrangementer
14.30 – Frokostsbuffet for alle deltagere samlet i caféen
15.15 – præmieoverrækkelse ved firmarepræsentanter