Gæster

 

Hos os er du velkommen, uanset hvad der bringer dig forbi.

Måske som greenfee spiller på vores 18-hullers eller 9-hullers baner, besøgende i vores Trackman simulator center, gæst i caféen – eller kunde i Proshoppen. Eller måske du blot har lyst til en gåtur med familien i det skønne område?

Hedensted Golf Klub er placeret centralt i det østjyske, kun 10 minutter fra E45. Klubben råder over en velanset 18-hullers bane for registrerede golfspillere (billedet), og én af Danmarks bedre Pay & Play baner. Klubben har endvidere etableret en større Trackman golfsimulator til spil og træning i vinterhalvåret.

I klubben finder du den hyggelige Café Rindbæk, der med sine rimelige priser og store anretninger kan tilfredsstille de fleste. Proshoppen er ud over fysisk butik også en aktiv webshop, der leverer varer til golfspillere i hele Danmark. 

Men på trods af de mange aktiviteter på området er her altid plads til flere. Vi er nemlig en bredde-idrætsklub og mener, at uanset niveau og talent har man lige meget ret til at være her. Hvert år starter nye hold golfspillere op hver måned omkring den 1., så skulle du føle dig fristet til at prøve golfspillet kan du snart komme i gang.

På siderne her har vi samlet noget praktisk information til vores gæster. Vælg fra menuen for at finde den information som du søger, eller klik her for at kontakte os.