Seneste nyt

Vores Trackman simulator åbner fredag den 29/10, hvor det vil være muligt at booke tider fra kl. 18:00.

Du kan allerede nu booke tider og købe klippekort til simulatoren, så du er klar, når det går løs!

Simulatoren er åben for alle – ikke kun medlemmer af Hedensted Golf Klub.

Listeprisen for at bruge vores Trackman simulator er 250,- kr. i timen i hverdage indtil kl. 15, og 300,- kr. i timen efter 15 og i weekender. Ved at købe klippekort kan du imidlertid opnå helt op til 50% i rabat på disse priser, og allerede fra 3 timer er der penge at spare ved klippekort. Én person skal købe klippekortet der gemmes på login til bookingen (ikke Golfbox), men flere personer kan sagtens gå sammen om et klippekort – det er altså blot dén der har købt klippekortet der skal booke hver gang for at bruge af klippene. Klippekortene er gyldige i 12 måneder fra købsdato.

Man kan spille op til 4 personer af gangen i simulatoren (som ved rigtig golf), og du skal påregne at det tager under 3 timer for en 18-hullers runde for 4 personer hvis man vælger ikke at putte, ellers (med putning) under 4 timer. Er man øvet i simulatorspil kan det sagtens lade sig gøre at skære noget af disse tider.

Der vil senere blive indbudt til åbent hus i Trackman simulatoren, hvor du har mulighed for at se og prøve hvordan det er at bruge systemet.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar