Banestatus

Selvom vejret i disse dage er rigtig flot op ad dagen, fryser det desværre stadig meget om natten. Vi har de fleste dage i denne uge haft frost på banen til omkring kl. 9, og dette gør at græsset har svært ved at komme i gang med at gro efter vinteren.

Næste uge ser udsigten noget mere lovende ud, og vi håber derfor at kunne fastsætte en dato for forventet baneåbning dér. Arbejdet med at klargøre banen er allerede godt i gang, der er arbejdet på bl.a. greens og forgreens, og bunkerarbejdet afsluttes i denne omgang. Resultatet af dette er at alle bunkere på hullerne 1,2,3,4,5,6 og 9 er skiftet. Vi forventer under alle omstændigheder at banen senest er åben til påsken den 1. april!

I dag bliver bunkers på 9-hulsbanen efterfyldt med sand, og der er skåret bunkerkanter tidligere på ugen, så bunkers har fået et fint løft.

Der bliver samlet bolde på driving range i dag så der er bolde til weekenden, og mandag kl. 12:00 forventer vi at åbne for boldautomaten med de nye bolde. Husk at købe årskort i Golfmore appen eller her på hjemmesiden.

Klubben har lagt en flerårig plejestrategi, så vi fremadrettet kan få en længere golfsæson – dette mærkede vi allerede sidste år, da banen var åbent helt frem til 17. december. På et senere tidpunkt vil du kunne læse en artikel her på siden omkring de arbejder der planlægges for at hæve standarden på vores bane.

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar