Seneste nyt

Vi er nu kommet igennem sommeren, og henover den har vi arbejdet en del med greens for at forbedre forholdene for dem, samt styrke planterne mod sygdomme. Der er blevet luftet, dresset samt eftersået. Derudover har vi fået sprøjtet og striglet fairways. Teestederne er også blevet eftersået.

Vi har dog desværre haft adskillige nedbrud på vores sprøjte, som er vores primære gødningskilde på greens. Dette har resulteret i flere perioder, hvor greens ikke har fået den optimale gødning. Det medførte også, at da vi havde eftersået greens, døde væksten fuldstændigt. På trods af at vejrforholdene var fuldstændig ideelle for græsvækst. Derfor tog det os desværre rigtig lang tid at få lukket rillerne efter såmaskinen, og det gav desværre et dårligt boldrul på greens i for lang tid. Vi har nu fået sprøjten kørende, og greens begynder at se bedre ud.

Nu håber vi på et lunt efterår, hvor græsvæksten forsætter et godt stykke tid endnu. Vi kommer til at arbejde lidt med greens igen i slutningen af denne måned, for igen at styrke planterne frem mod vinteren.

Med venlig hilsen

Greenkeeperne

1 kommentar

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar