Banestatus

Sommeren og varmen er over os, og der kommer som ofte ikke meget nedbør her i juli måned, selvom vi fik en del vand her til morgen, som vi er meget glade for. Men det betyder, at banen er blevet meget tør, og det gælder især Fairways og Semi Roughen. Vi vander alt, hvad vi overhovedet kan, og vi håber, at der kommer mere vand den kommende tid, da banen har meget brug for det.

Udover banen er meget tør, så har vi fået proppet greens på den store bane, og en lignende behandling vil ske på Pay And Play banen i august, men det kommer der mere om senere. Der har været en del sand på greens siden propningen, men det begynder heldigvis nu at være kommet ned i greens, så vi nemmere kan arbejde med dem igen. Vi har haft meget fokus på at få greens jævne igen, samt få vandet sandet ned i greens, og få lukket hullerne fra propningen. Dette begynder vi stille og roligt at være i mål med nu.

I denne uge vil vi på torsdag vertikalskære greens, dels for at fjerne noget græs, og dels for at stadig at få mere jævne greens. Arbejdet vil give lidt ekstra ventetid for nogen, og der kan være enkelte greens, som er lidt anderledes at putte på lige på dagen, men ellers er det ikke noget, der for stor betydning. Derudover vil vi inden længe prikke teesteder igen, da der er ved at være meget hårde.

Med venlig hilsen

Greenkeeperne