Seneste nyt

Kære medlemmer,

Nu er det forår, og i løbet af marts starter golfsæsonen for alvor. Det betyder også at shoppen åbner og vi arbejder hårdt for at have de rigtige varer på hylderne. Til trods for store udfordringer blandt samtlige leverandører ift. logistikken og leveringsevnen, ser det ud til at langt det meste lander i Hedensted her i løbet af marts.

Shoppen starter i første omgang ud med at have særligt fokus på udvalgte mærker. I samarbejde med Anders Schmidt har vi valgt golfudstyr og golfbolde fra Callaway, Titleist og Wilson, som også leverer fitting udstyr til studiet på driving range.

Følgende tøjmærker vil være at finde i shoppen: Galvin Green, Under Amour, Daily Sports, Rönnish, Lexton Links, Adidas og FootJoy. Skomærkerne er fra Adidas, Ecco og FootJoy. Derudover bliver der et bredt udvalg af andet udstyr fra bl.a. Clic’gear, Hirzl, Ozoone, Big Max, MGI med flere.

Som noget nyt i klubben har vi nye faciliter i studiet på driving range, i form at en trackman og nyindkøbt fitting udstyr. Fitting tilbydes i samarbejde med vores PGA Pro, Anders Schmidt.

Parallelt med shoppen arbejder vi med opbygningen af webshoppen, hvor I også har mulighed for at følge med i udvidelsen af sortimentet og finde gode tilbud. Siden tilgås via: https://vildmedgolf.dk.

Butikken åbner den 15. marts 2021 og per 1. april vil butikken være åben alle ugens dage. Åbningstiderne bliver løbende opdateret.

Du skal opleve en oprigtig og personlig service i Hedensted Golfklub, og med hjælp fra webshoppen vil vi kunne udbyde et større sortimentet i Hedensted og fastholde de bedste priser. Du er altid velkommen til at tage en dialog om udvalget eller ønsker til varianter og varer vi ikke har i sortiment.

Jeg er sikker på samarbejdet mellem Vildmedgolf.dk, Anders Schmidt og Hedensted Golf klub kan skabe yderligere fokus på udviklingen og styrke klubben.

I ønskes alle en rigtig god golfsæson og jeg glæde mig til at møde dig i shoppen.

Med venlig hilsen

Jette Ankjær Engbo

Rindbækvej 6, DK-8722 Hedensted

Tlf.: +45 53 57 46 62 / E-Mail: shop@vildmedgolf.dk

Skriv en kommentar