Seneste nyt

Hvervning , fastholdelse og implementering ( 3 vigtige ord  i en golfklub) 

Mit navn er , Steen Louie (57 år) og til daglig rådgiver jeg kunder i Vestjysk Bank omkring formue, bolig, pension og investering. Jeg har arbejdet i den finansielle sektor siden 1983. 

Jeg har været medlem af klubben siden opstart i 2004, men først aktiv i 2005/06. I dag er jeg næstformand i klubben og er pt det længst siddende bestyrelsesmedlem i klubben ( over 10 år). Mine indsats områder i klubben er som nævnt i overskriften hvervning af medlemmer. Den svære fastholdelse af medlemmer indenfor 2-3 år, samt implementering i klubben blandt andet via klubber i klubben samt det sociale miljø på terrassen. 

Jeg har siden 2007 været aktiv i begynderudvalget og været formand i 10 år indtil jeg gav stafetten videre til Jørgen Sørensen. I 2021 har vi haft 149 prøvemedlemmer og 113 har meldt sig ind i klubben enten på korthuls banen eller 18 hulsbanen. Det vidner om at HGK er en attraktiv klub for alle. Det vigtigst er det sociale aspekt og frivilligheden, som er klubbens DNA. 

Vi er 22 vejledere, som hver onsdag og enkelte lørdage spiller turnering med enten kaniner eller klub 36, for at guide og hjælpe nye golfere videre med spillet og ind i klubben. Vi har også oprettet en facebook gruppe for kaninerne , som pt har 222 medlemmer, hvorfor det aldrig er svært at få en at spille med  eller melde sig på en bold. Dette er også med til at styrke det sociale sammenhold i klubben og viser, at de nye i klubben ikke er bange for at møde andre spillere.

Derfor er det også vigtigt, at vore sections er klar til at involvere sig mere i at få nye “medlemmer”. Ladies, Mens og Senior sections bør tage mere aktiv del i at få nye golfspillere fra begyndere/klub 36 ind i de respektive sections, således  klubspillere i hcp 30-37 ikke falder fra efter et par år i golfsporten , som DGU kan se ud fra medlemsundersøgelser og -afgange.

Er man som klubmedlem ikke en del af ovennævnte sections kan man sagtens være med til implementering af nye golfere. Det ses/høres ofte på terrassen, idet vi i klubben taler med hinanden og ikke til hinanden, hvilket også styrker det sociale miljø i klubben til gavn for alle. Så husk at tage godt imod alle nye medlemmer.

Til slut vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

  

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar