Seneste nyt

Af bestyrelsesmedlem Kari Martinsen

 

Jeg er 66 år og bor i Rask Mølle. Jeg har været medlem af Hedensted Golfklub siden 2007 og blev i 2017 valgt ind i bestyrelsen og er kontaktperson og medlem af Matchudvalget.

Jeg har i 42 år arbejdet i henholdsvis Tørring-Uldum Kommune og efter sammenlægningen i Hedensted Kommune. De fleste af årene som økonomikonsulent.

Inden bestyrelsesarbejdet har jeg været frivillig hjælper i Begynderudvalget og Ladies section. Jeg har også og er stadig frivillig i Sølauget.

Havde ved min start i 2007 ikke det store kendskab til Golfklubben og Hedensted området. Men arbejdet som frivillig hjælper og medlem af Matchudvalget, har givet mig stor kendskab til Hedensted Golfklub og medlemmerne i klubben. Jeg kan kun anbefale at man som medlem, hvis man har lyst, deltager i matches.

I 2021 er korthulsbanen tilføjet matchene og med fin tilslutning. Det glæder os meget i Matchudvalget.

Arbejdet i Matchudvalget består af planlægning, opsætning i golfbox, opslag til medlemmerne, uddeling af scorekort på selve dagen, registrering af scores og uddeling af præmier ved de årlige matches. I nogle tilfælde også ansøgninger om sponsorater til vores matches. Der hvor vores indflydelse ikke gør sig gældende er vejret på afviklingsdagene. Dette gjorde, at vi måtte afbryde vores åbningsmatch i år, men kunne heldigvis afvikle den ugen efter.

De årlige matches består på nuværende tidspunkt af følgende:

  • Åbningsmatch                april.
  • Midsommermatch          juni
  • Fødselsdagsmatch        august
  • Klubmesterskaber         september
  • Afslutningsmatch          slut september/start oktober

Derudover er der match for alle frivillige i klubben, Aktionær og sponsormatch og Firmamesterskaber.

 

 

Fødselsdagsmatch lørdag den 28. august 2021

Ideen til golfbanen opstod i 2001. I 2002 vedtog Hedensted Kommunes byråd etablering af en 27. hullers golfbane. I maj 2003 blev golfklubben stiftet. Det færdige golfanlæg blev indviet 20 august 2005.

Matchudvalget har de sidste måneder planlagt, hvordan fødselsdagsmatchen 2021 skal afvikles, skaffet sponsorer til næsten alle de fine præmier og musik til underholdning på terrassen.

Nedenfor program til årets fødselsdagsmatch samt oversigt over sponsorerne.

Fødselsdagsmatch2021

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar