Seneste nyt

Af formand Niels Peter Purup Madsen

 

Kære medlemmer,

De kommende måneder har vi fra bestyrelsens side planlagt at udgive et par artikler der kommer undt om aktiviteterne her i klubben.

Formålet med dette er at give dig som medlem en bedre indsigt i noget af det, som klubben og bestyrelsen arbejder på lige nu.

I denne første udgave vil jeg som ny formand for klubben starte med en kort præsentation af mig selv for de, der ikke kender mig i forvejen.

Jeg er 57 år og bor i Løsning. Jeg har været medlem af Hedensted Golf Klub siden opstarten. Har spillet golf i over 35 år. Jeg har arbejdet i Mens Section præsidiet ad to omgange, vist 6 år i alt med et enkelt år som captain. Medlem af Sølauget og kom i bestyrelsen sidste år. Arbejdsmæssigt har jeg været hos Kolding Herreds Landbrugsforening siden 1999. De første 10 år som chefkonsulent med ansvar for rådgivning og personale inden for økonomi, regnskab, jura og siden 2009 som direktør for virksomheden med små 70 ansatte. Gennem årene har jeg arbejdet i flere bestyrelsen som medlem og formand. Jeg glæder mig til arbejdet i Hedensted Golfklub og samarbejdet med bestyrelseskollegaerne, de ansatte og ikke mindst alle de frivillige medlemmer.

Klubben har de seneste 18 måneder været igennem en rigtig god udvikling, og gik for første gang nogensinde igennem lavsæsonen med flere end 1.000 medlemmer. Og dags dato tæller klubben hele 1.161 medlemmer inkl. prøvemedlemmer – tal, som vi bare for få år siden kun kunne drømme om.

Den pludselige vækst er naturligvis en positiv udfordring for klubben, og ikke mindst de mange frivillige kræfter. Vi skal jo sikre, at hver og én af de mange nye medlemmer får den bedst mulige start på golfsporten og klublivet i Hedensted Golf Klub. Vi håber og planlægger at fastholde flest mulige af disse mange nye medlemmer, og byder dem hjerteligt velkommen.

At vi bliver flere i klubben betyder også forandringer – og derfor er vi bl.a. i gang med at se på vores rutiner i klubben, i forhold til at sikre bedre plads på anlægget til alle. Især på de mest attraktive tider i hverdagene efter arbejde, og weekend-formiddage oplever vi mere aktivitet på banen, og det er derfor vigtigt at vi sikrer at alle medlemmer har god mulighed for at få glæde af en runde golf på disse tidspunkter.

Og med flere medlemmer kommer også på sigt en bedre økonomi – og her er det bestyrelsens ønske at udnytte denne mulighed til at forbedre produktet for dig som medlem. F.eks. ved at vi allerede nu er i gang med at investere i forbedring og vedligeholdelse af banen og dens omgivelser, forbedre vores træningsfaciliteter, og flere andre tiltag for at gøre det til en endnu bedre oplevelse, at være medlem i Hedensted Golf Klub. Et godt eksempel på dette er vores Trackman simulator, som vi med støtte fra en række sponsorer lykkedes at få op at køre til vintersæsonen – desværre kom Corona restiriktionerne så i vejen for dette – men vi glæder os så til at kunne åbne op for dette til efteråret i år.

Uanset at der kommer flere medlemmer og en lidt bedre økonomi vil Hedensted Golf Klub altid have behov for at der er en hel del frivillige, der vil give en hånd med for at vi kan opretholde golfbanen og klubområdet med en vis kvalitet og en fryd for øjet. Derfor kan jeg ikke takke de frivillige nok for den store indsats de allerede lægger i klubben. Samtidig vil jeg opfordre alle der gerne vil give en hånd med til at kontakte sekretariatet, som vil fordele henvendelserne til de ansvarlige.

I de kommende artikler vil de enkelte medlemmer af bestyrelsen skrive uddybende indlæg omkring nogle af de emner, hvor de sidder som ansvarlige kontaktpersoner. Har du emner eller spørgsmål du gerne ønsker uddybet, er du velkommen til at komme med forslag i kommentarfeltet herunder, og vi tager dem gerne med.  

God sommer!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar