Jørgen Lund Frederiksen A/S

  • SØLV SPONSOR i Hedensted Golf Klub 2022

TØMRER MED MERE END 45 ÅRS ERFARING

Jørgen Lund Frederiksen A/S har igennem mere end 45 år leveret dygtigt og professionelt håndværk til både private, erhverv og det offentlige. Vores tømrerfirma har hovedsæde i Kolding, men varetager en bred vifte af opgaver i og omkring Kolding, Vejle og Fredericia. 

​Vi opererer både som hoved- og totalentreprenør samt fagentreprenør, så du kan derfor få løst alle typer af opgaver hos os.

Loyalitet, fleksibilitet og ansvarlighed er vores kerneværdier og sammen med vores faglighed betyder det, at vi kan sikre dig en professionel håndtering af dine opgaver og at du vil være i sikre hænder fra start til slut. Vi har ligeledes et økonomisk sikkerhedsnet, der gør, at vi altid kan stille garanti for arbejdets udførelse. Vi er medlem af Dansk Byggeri og indbefattet af Byg Garanti, som er en garantiordning der dækker arbejde udført for private kunder.

 

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at vide mere om JLF og hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt?

Så ring til os på telefon 75 56 67 99 så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail mail@jlf.dk 

 

Jørgen Lund Frederiksen A/S
Essen 37
6000 Kolding

tlf. +45 75 56 67 99

Stig Olsen
Tømrermester
Tlf. 24 41 66 94
stig@jlf.dk