Banestatus

18 huls banen er nu åben, og den har været fin tør de første 14 dage for årstiden. Vi har til gengæld ikke haft så meget vækst endnu, men det håber vi, at der snart kommer. Vi har det sidste stykke tid har haft stor fokus på åbning af banen og efterfølgende at holde den kørende. Derudover har vi spulet en masse dræn, som var stoppet, og i sidste uge etablerede vi en spulebrønd på hul 8, da vi her har mange dræn, som ofte stopper til. En spulebrønd vil fremover gøre det meget nemmere at rense disse dræn. Så har vi fået åbnet vores vandingsanlæg, og der er også lidt reparationer på det, som vi har været i gang med.

Samtidig har vi renoveret 3 ud af 4 bunkere på hul 8 ved hjælp af frivillige, og der skal lyde en stor tak herfra. Vi mangler stadig en bunker på hul 8, og så er der nyt sand i alle bunkers på Forni. Den regner vi stærkt med at nå i den kommende tid. I sidste uge kom der noget regn, som vi er meget glade for. Det trængte banen til, og vi benyttede lejligheden til at gøde hele banen. Så forhåbentlig får vi noget mere vækst i løbet af de næste 14 dage.

Korthulsbanen er ikke blevet klippet op endnu med fairways og semirough, og dette skyldes, at den har været hårdt medtaget efter vinterens spil. Derfor har vi her i opstarten forsøgt at give græsset lidt ro derovre, i stedet for at stresse det med klipninger. Den er også blevet gødet i sidste uge, og vi regner stærkt med, at vi snart kan klippe den op.

Husk at hjælp hinanden med at rette nedslagsmærker og lægge tørv på plads, så er vi alle sammen med til at passe på vores bane.

Rigtig god påske fra Greenkeepergården.