Banestatus

Vi har fået lidt vand den seneste uges tid, som var hårdt tiltrængt. Derfor bruger vi nu meget af vores tid på at holde banen klippet og klipperne skarpe. Vi har sænket greens højden til det ønskede, og vi forsøger at holde en fornuftig fart i greens, men enkelte dage kan det variere pga. vejret eller arbejde på greens.

Vi har stadigvæk lidt udfordringer med vores vandingsanlæg, som vi fortsat bruger lidt tid på. Vi har fjernet blå pæle på flere af de små områder, som vi har sået i foråret. De sidste vil blive fjernet løbende.

I næste uge vil hul 13 være lukket mandag og tirsdag det meste af dagen, da vi har nogle frivillige, der skal i gang med at rense åen op dernede, hvis vejret ellers tillader det. Der vil stå et skilt ved teestederne på hullet, når der er lukket.

Derudover vil vi i næste uge også vertikalskære vores teesteder for at stresse ukrudtet og tynde lidt ud i græsset på dem, og hvis alt går efter planen, så vil vi torsdag lufte vores greens igen, så vi kan skabe luft til rødderne og holde planterne sunde. Men der kommer mere om dette i næste uge.

Så har vi som sagt fået noget vand igen, som vi trængte til, og dette giver nogle bløde overflader på især greens, så vær opmærksom på jeres nedslagsmærker, da der vil komme flere af dem nu, og hjælp hinanden med at rette dem. Det er til gavn for os alle, at vi får dem rettet, så vi holder greens jævne, sunde samt vi undgår sygdomme og ukrudt.

Med venlig hilsen

Greenkeeperne