Seneste nyt

Foråret banker på døren, og i klubben er vi i fuld gang med at forberede åbningen af anlægget. Herunder vil vi gerne give dig en kort status, så du kan følge med i hvor langt de forskellige ting er.

Driving range

Der er kommet måtter og skillevægge op på driving range, men desværre har frosten endnu ikke sluppet os og boldautomaten kan derfor endnu ikke åbnes. Der er dog vinterbolde til fri afbenyttelse på driving range. Boldene skal man selv samle ind igen, men det er gjort nemmere ved at der er en boldopsamler vogn til rådighed i skuret.

De gamle chipnøgler skal i år IKKE fornyes, da vi har fået et nyt system til boldautomaten. Fremover kan du benytte enten dit DGU kort eller appen ‘Golfmore’ til din telefon. Du kan hente den til Apple her og til Android her. Årskortet for medlemmer til boldautomaten bliver tilgængeligt snarest, og du kan vælge at købe det her på siden eller direkte i Golfmore appen.

 

9-huls banen

Banen er åbent for spil, og efter at sneen er væk er der arbejdet på at forbedre banen så den efter årstiden står i rimelig stand. Der er endnu ikke åbnet for kørsel med biler, men vi vurderer fra dag til dag hvornår det er forsvarligt at åbne, og melder straks ud på hjemmeside og Facebook når dette tillades igen.

 

18-huls banen

Der arbejdes lige nu på at skifte sandet i bunkerne på de første huller på banen, og vi er kommet rigtigt langt. Det er et omfattende arbejde da vi samtidigt tjekker og reparerer dræn og bund i bunkerne. Målet er lige nu at have gennemført arbejdet på hullerne 1-6 inden sæsonstart. Vi glæder os til at du kan opleve den store forbedring af banen det nye sand giver – arbejdet fortsættes løbende hen over året såfremt det er muligt, og så er det planen igen at tage en større omgang af renoveringen efter den kommende sæson.

Med hensyn til åbning af 18-huls banen vurderer greenkeeperne ligeledes fra dag til dag hvornår det kan lade sig gøre at åbne op for spil – vi mangler lige nu lidt ekstra varmegrader, og vejret skal helst holde nogenlunde tørt. Så snart der er nyt vil det blive annonceret her på siden.

 

Caféen

Anette venter lige nu på at der ændres på restriktionerne så Caféen kan åbne, enten helt eller delvist. Der er masser af spændende nyt du kan glæde dig til i caféen i år, bl.a. et helt nyt menukort og ny besætning i køkkenet. Bl.a. kan nævnes at der kommer pølser og brød på programmet til den lette sult, der serveres brunch om søndagen, og så har caféen også investeret i en espressomaskine så der kan serveres en god cappuccino eller café latte – også som to-go.

Det skal også nævnes at der er kommet en drikkevareautomat op i hovedbygningen ved toiletterne – automaten tager lige nu kun mønter, men der kommer snart mulighed for at betale med MobilePay i automaten.

 

Shoppen

Jette har været i fuld sving med at indrette den nye shop, og glæder sig rigtigt meget til at møde medlemmer og gæster i shoppen. Shoppen åbner i denne uge, og man er velkommen til at kigge ind selvom der stadig kommer nye varer og der kan rode lidt indimellem. Shoppen har i samarbejde med Anders Schmidt vores protræner udvalgt forskellige brands af golfudstyr, og som noget helt nyt bliver det nu muligt at få en professionel fitting af golfudstyr i vores nyindrettede studio på driving range. Anders vil benytte bl.a. Trackman til dette, og det er muligt at teste et utal af kombinationer af skafter og køllehoveder fra bl.a. Titleist, Callaway og Wilson Staff. Jette driver også webshop fra adressen, og du kan derfor være sikker på at priserne er konkurrencedygtige. Shoppen er samtidigt en af landets bedst bedømte online golfshops på Trustpilot.  Se mere på vildmedgolf.dk 

 

Udlejningsbiler

Klubben modtager om ca. 14 dage 7 nye udlejningsbiler. Som noget nyt vil udlejning blive på timebasis, så det er muligt f.eks. at spille 9 huller eller en hurtig aftenrunde uden at skulle betale fuld pris. Nøglerne vil skulle trækkes i en ny udlejningsautomat som vi også forventer at modtage indenfor ca. 14 dage. Prisen bliver 60,- kr. pr. påbegyndt time – afregning sker ligesom når du tjekker ind og ud på en P-plads med dit betalingskort. Mere følger når biler og automat er på plads i klubben.

2 kommentarer

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar