BanestatusSeneste nyt

Så er det blevet efterår, og vejret er blevet mere fugtigt og regnfuldt. Det er vi rigtig glade for, da det har givet os en grønnere golfbane. Efteråret betyder også, at sæsonen nærmer sig sin afslutning, temperaturerne falder, det samme gør bladene, og fokus i greenkeepergården begynder at ændre sig lidt.

I den kommende tid vil vi have stor fokus på at passe på greens, så de ikke får sygdomme i vinter. Det gør vi ved at lave forskellige plejetiltag, og som golfspiller kommer i til at mærke det. Greens hastigheden vil falde lidt, vi kommer til at prikke og topdresse greens over den kommende tid, samt at vi allerede i denne uge vil efterså store dele af banen. Det gælder greens, forgreens, teesteder samt enkelte fairways, som har haft det hårdt i tørken, og det vil give lidt ujævnheder på greens i starten. Derudover vil vi i oktober starte med at skifte sand i bunkers igen.

Så der vil også være lidt mindre fokus på klipning, og derfor kan der være Semi Rough hist og her, som kan blive lidt længere end normalt. Vi forsøger selvfølgelig at holde banen i fin stand, men fokus kommer til at flytte sig lidt.

Med venlig hilsen

Greenkeeperne