Nyheder

Golfshoppen

Det er med glæde at vi nu kan meddele at der er indgået aftale med Jette Engbo om drift af shoppen pr. 1/1 2021.

Det har længe været et ønske at shoppen på et tidspunkt vil kunne driftes som en ’rigtig’ shop som vores medlemmer kan støtte op om, med fuldt sortiment af tøj, begyndersæt, jern og køller, samt med længere åbningstider end det har været muligt i år, til trods for fantastisk opbakning fra frivillige – som vi hermed vil benytte lejligheden til at takke for den store  indsats.

Der er samtidigt lavet en aftale om samarbejde med vores Pro Anders Schmidt Hansen, der vil være shoppen behjælpelig med fitting af udstyr, bl.a. ved hjælp af Trackman.

Jette vil på et senere tidspunkt løfte sløret for hvilke produkter og mærker der kommer i shoppen, men herunder et par ord fra vores kommende shopejer:

 

Kære medlemmer

Jeg hedder Jette Engbo, er 49 år og har boet 25 år i Hedensted. Jeg har gennem årene arbejdet med salg, indkøb og logistik, senest ved Troldtekt. Jeg glæder mig rigtig meget til de nye opgaver i Hedensted Golf klub, hvor jeg den 1. januar 2021 overtager shoppen.

Det er mit ønske at Hedensted Golfklub først og fremmest har en shop som kan tilfredsstille  medlemmerne i klubben. Derfor vil jeg tilstræbe at have et bredt udvalg i golfudstyr, tøj, vogne, bags og diverse golf tilbehør. Desuden skal shoppen være i stand til at levere de services man kan forvente af en pro shop i en golfklub.

Jeg vil lægge vægt på god service og vejledning ved køb af tøj, sko og tilbehør, og shoppen får support af vores Pro, Anders Schmidt Hansen, til fitting af udstyr, hvor Hedensted Golf klub har fået helt nye muligheder, ved at investere i en Trackman, så der kan laves en professionel custom fitting.

Jeg er i fuld gang med at forberede sæsonen 2021, og vil inden sæsonstart sende mere information ud omkring sortiment af udstyr og tøj, samt oplysninger omkring åbningstider og samarbejdet med Anders.

Jeg håber vi sammen kan skabe mere liv og aktivitet omkring shoppen og jeg glæder mig til at se medlemmer og gæster i shoppen.

De bedste hilsner

Jette Engbo
Tlf.: 5357 4662

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *