Seneste nyt

Antallet af spillede runder steg i 2020 med mere end 30%

Det kan mærkes ved at der er færre ledige tider på golfbanerne på de mest attraktive tider, som er hverdage sidst på eftermiddagen, helligdage, samt lørdag og søndag formiddag.

Om ganske få dage begynder en ny golfsæson, med masser af glade golfspillere på banen – og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden med at sørge for, at kun de tider hvor der rent faktisk er spillere på banen, er booket.

På den måde sikrer vi nemlig at flest muligt kan komme ud og spille – også på de attraktive tidspunkter.

 

No-shows og bekræftede tider

I 2020 oplevede vi desværre for ofte, at spillere bookede tider på de mest attraktive tidspunkter (f.eks. formiddage i weekenden hvor alle tider var booket), og ikke mødte op. Dette vil vi gerne arbejde for at minimere.

Det kræver imidlertid at alle medlemmer der rent faktisk spiller på banen husker at bekræfte sine tider i Golfbox, inden spillet påbegyndes.

Bekræftelse af tiden kan foregå enten på touchskærmen i klubhuset eller direkte i Golfbox appen når du er i klubben. Golfbox appen tjekker at du er i klubben vha. telefonens GPS, så det er vigtigt at du har givet appen tilladelse til at bruge denne for at det fungerer.

Tidspunktet hvor du senest skal bekræfte din booking, er nu sat helt ned til 2 minutter inden tee-off. Prøver du at bekræfte senere end dette kan det ikke lade sig gøre, og du vil blive registreret som no-show af Golfbox.

Det er dit eget ansvar at din tid bliver bekræftet. Klubben accepterer at der kan være særlige tilfælde hvor det ikke har været muligt at bekræfte sin tid hen over sæsonen (f.eks. hvis Golfbox har været nede) samt enkelte forglemmelser, men accepterer ikke et mønster hvor vi kan se, at der ikke bekræftes tider.

Der vil derfor blive sendt remindere ud på mail fra Golfbox, når du har fået registreret mere end én no-show. 

 

Samling af bolde

Ligesom sidste år vil klubben samle bolde til 4-bolde på de mest travle tidspunkter. Dette vil gælde alle ugens dage når vi nærmer os en fuldt booket bane, og kan ske op til kort inden den bookede tid – vi vil dog forsøge at dette sker senest dagen inden, hvor det er muligt. Vi kan se at der spilles ca. 20% flere runder de dage hvor vi samler boldene.

 

Blokeringer

Klubben har over vinteren arbejdet på at effektivisere de blokeringer der laves i kalenderen til f.eks. klubber-i-klubber og grupper af gæster fra andre klubber. Vi har indhentet erfaringer fra andre golfklubber, og anvender derfor i år inspireret derfra, nogle nye principper for blokeringer.

Der vil i vid udstrækning nu være advarsler i Golfbox alle dage før klubber-i-klubberne spiller. Disse advarsler fortæller at der starter X antal personer ud i gunstart på et givent tidspunkt, og at man skal forvente at flette med dem på banen.

Med andre ord skal klubber-i-klubben derfor også fremover være indstillet på at flette med andre spillere på banen – dog ikke de dage hvor der er særligt mange spillere på banen, og en decideret banelukning derfor vil komme på tale. I disse tilfælde vil det stadig være tilladt at starte ud f.eks. 1 time inden gunstarten, men her vil Golfbox istedet komme med en advarsel om at man skal forlade banen på et givent tidspunkt, også selvom man ikke har afsluttet sin golfrunde.

Omfanget af blokeringer til klubber-i-klubber vil være væsentligt nedsat sammenlignet med tidligere, og du vil kunne se blokeringer på helt ned til 1 time mod tidligere 4 timer, hvis deltagerantallet er lavt på en given dag. Hold derfor fremover øje med kalenderen også de dage hvor klubber-i-klubber spiller, da der kan blive frigivet tider dagen før.

 

Vi håber med ovenstående tiltag at kunne få endnu flere spillede runder på banen i år, til glæde for alle medlemmerne i klubben.

Vi vil løbende samle erfaring, og justere efter behov efterhånden som vi modtager feedback fra klubber-i-klubben, øvrige medlemmer og gæster. Og husk, at ovenstående alene har til formål at få så mange glade golfspillere på banen som overhovedet muligt 🙂

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar