Banestatus 

Herunder ser du statusopdateringer fra greenkeeperne for både

  • 18-huls 
  • 9-hulsbanen
  • Træningsområder

Bemærk datoerne for indlæggene, da alle indlæg vises i en samlet liste på denne side..

Boldautomat defekt

Boldautomaten på driving range er desværre brudt ned – der samles bolde ind i bilen der er parkeret bag boldautomat-skuret, og du er velkommen til at tage bolde derfra. På en travl dag bruges der imidlertid ca. 14.000 bolde så vi kan desværre ikke garantere at der er bolde til rådighed. Der er tilkaldt service,…

Læs mere

Lukket for golfbiler

Der er desværre igen lukket for golfbiler da banen er for våd efter meget regn. Dette gælder også eget køretøj på banen. Vi vurderer hver morgen hvorvidt det er muligt at genåbne for biler, og opdaterer her på siden.

Læs mere

Manglende klipning i dag

Vi har desværre haft flere nedbrud på vores maskiner i går og i dag, og har derfor desværre ikke fået klippet alle de planlagte arealer. Vi beklager selvfølgelig, og forventer at alt er repareret i morgen, og vi derefter kan indhente det forsømte.  

Læs mere

Åbent for golfbiler igen

Der er igen åbent for golfbiler på banerne. Der er stadigt vådt derude, så vi beder om at man kører forsigtigt og undgår de kritiske områder på banen, samt følger skiltningen. Der bliver stadig vurderet om der kan køres med biler fra dag til dag, så hold øje med hjemmesiden og skiltningen i klubben.

Læs mere