WAGC i Hedensted – tilmeld dig her!

Vind drømmerejsen til Mexico

15. august kl. 9:00 afholdes der World Amateur Golfers Championship i Hedensted Golfklub, hvor du som medlem af klubben, har en god chance for at vinde rejsen til Mexico og repræsentere Danmark!

Vinderne på dagen inviteres til landsfinalen på Lübker Golf Resort den 7/9, og de 5 bedste herfra kommer med til finalen i Mexico i 2021.

Se en video fra sidste års finale i Borneo her:

Turneringen er åben og spilles i fem rækker fra 0-25 i hcp. Højere handicap kan godt deltage, men skal spille fra 25,4. Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 7. september. Vinderne af de fem rækker herfra vil udgøre det danske landshold, der d. 16.-23. oktober 2021 skal til Cancun i Mexico og repræsentere Danmark i verdensfinalen. Verdensfinalen er en oplevelse helt uden sidestykke. Der spilles 6 runder golf på 4 baner og man bor på femstjernet all inclusive hotel. I Mexico kommer deltagere fra mere end 40 lande.

Det koster kun kr. 350 at deltage, og alle deltagere modtager 3 Titleist-bolde.
Gæster betaler også green fee, som er særligt attraktiv på dagen (kr. 250). Gæster tilmelder sig blot på nedenstående link og betaler greenfee ved ankomst.

Tilmelding på: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2292219/info

Arrangementet afholdes i samarbejde med Green Time ApS.