Nyheder

Status på åbning

Dansk Golf Union fortsatte i torsdags sin anbefaling om lukning af de danske golfklubber, men har samtidig meddelt, at der kommer nye anbefalinger nu på tirsdag den 31. marts.

Vi håber at dette betyder en opblødning af de tidligere anbefalinger, og dermed mulighed for at lave en begrænset åbning, med nogle restriktioner og anbefalinger for hvordan man kan bruge faciliteterne.

Såfremt DGU’s melding tirsdag er som forventet, og at der ikke sker en uventet udvikling af Corona-krisen inden, håber vi derfor at kunne åbne for Pay & Play samt 18-hulsbanen onsdag middag. Opdatering følger senest onsdag formiddag.

6 thoughts on “Status på åbning

  1. Jeg er sikker på at bestyrelsen husker det er anbefalinger og ikke lov. Der er 25 golfbaner der åbne, så jeg håber i vil åbne for træning samt stor bane evt kun som 2 bolde.

  2. Det burde ikke være mere risikofyldt at spille golf 2 bolde eller 4 bolde
    end det er at gå i supermarkeder, hvis man håndterer det ansvarligt

  3. Jeg håber, at man vælger at åbne for spil på alle 27 huller samt træningsanlæggene for at sprede spillet så meget som muligt.
    Fjern gerne flag og river. Det vigtigste er spillet, ikke pointene.

  4. Tænker at det er vigtigt at tiderne reserveret sections og åbningsturneringer fjernes hurtigst muligt så de kan bruges af alle, indtil der må spilles turneringer igen.

  5. Det er anbefalinger – kan ikke se der er nogen smitte risiko hvis man spiller golf. Man skal selvfølgelig holde afstand og holde sig fra flaget. Trænings faciliteterne bør også kunne anvendes uden smitterisiko. Det er ikke anderledes end at gå en tur i skoven hvor der er fyldt med mennesker. Hvis man tager ansvar, ser jeg ingen problemer. Sæt igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *