Nyheder

Sidste nyt fra bestyrelsen

Kære Medlemmer

 Tak for en god sæson 2019 i Hedensted Golfklub.

Vi er i bestyrelsen i fuld gang med at planlægge sæson 2020, og et par nyheder har vi lyst til at dele med jer allerede nu.

Samarbejdet med Talal omkring træning og drift af shoppen har fungeret fint. Alligevel har vi i bestyrelsen over nogen tid diskuteret muligheden for at få vores ”egen” træner. Da Anders Smidt Hansen så sendte en mail med ønske om at blive fast tilknyttet til Hedensted Golfklub, besluttede vi at tage springet, og Anders vil være fuldtidsansat fra 1. februar 2020. Det giver os mulighed for at øge indsatsen på træningsområdet betydeligt, men til gengæld er der så nogle udfordringer omkring drift af shoppen, som vi aktuelt arbejder på at få løst så godt som muligt.

Det er ikke alle beslutninger man selv tager, og det var lidt af en overraskelse, da vi modtog en opsigelse fra Michael Kongsmark, der har drevet vores kontor de sidste 9 år. Michael har fået nye spændende udfordringer i Horsens Cityforening, og vi glæder os på hans vegne. Vi har siden vi modtog opsigelsen været i gang med at lede efter en afløser og vi kan nu offentliggøre at vi har fundet en afløser. Der har været flere kvalificerede kandidater, men valget er faldet Claus Trier Kjerkegaard. Claus har været medlem af Hedensted Golfklub siden 2007. Han har tidligere været beskæftiget inden for IT-branchen og har de sidste 14 år arbejdet med salg og udvikling for Small Danish Hotels i Horsens. Claus bor med sine kone og to børn i Hedensted. Det bliver ikke nemt at efterfølge Michael, men vi håber, at I vil tage positivt mod vores nye manager, der starter på kontoret den 2. januar.

I og jeres familier ønskes en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår med masser af god golf og hygge i Hedensted Goldklub. Håber vi ses til generalforsamlingen i marts måned.

 

Med venlig hilsen

 

Per Kristensen

Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *