NyhederUncategorized

Nyt dame elite hold

Nyt dame elite hold i HGK

For første gang i mange år er det lykkedes at samle spillere nok til en dame elite trup. Truppen består på nuværende tidspunkt af Helene Madsen, Marianne Bregendahl, Lise Andersen, Malene Bang Madsen, Bente Holmgaard, Rikke Ø. Andersen og de to junior spillere Nicoline Mott og Cecilie Eggersen.

Holdet er tilmeldt i kvalifikationsrækken, og er i år kommet i pulje med Birkemose, Odder og Horsens.

Der er allerede etableret et fint træningsmiljø sammen med elite herrerne og træner Anders Schmidt Hansen og det bliver spændende at se hvordan de klarer sig i den første sæson.

 

Fraværende på begge billeder af dametruppen var Bente Holmgaard og Helene Madsen.

 

Første turneringsweekend for dameholdet d. 4. og 5. maj 2019

Lørdag d. 4. maj 2019 var første holdkamp for dame elite holdet i kvalifikations rækken, hvor modstanderen på hjemmebane var Odder. Holdet til dagen bestod af Malene Bang Madsen i 3. single, Lise Andersen i 2. single og Cecilie Eggersen i 1. single, mens Rikke Ø. Andersen og Nicoline Mott spillede foursome. Der var en del spænding inden kampen om hvordan niveauet var i forhold til modstanderne, men hele holdet kæmpede rigtig flot og med en smule held var kampen tippet til vores fordel.

Det blev desværre til et knebent nederlag på 5 – 4 til Odder, hvor Malene Bang Madsen og Lise Andersen to sig af de to sejre.

Trods nederlaget var der fint humør i truppen efter kampen, og alle var enige om at de søndag var klar til at tage sejren på hjemmebane mod Horsens.

Tak til klubben og alle sponsorerne for at gøre det muligt, at få op startet et dame elite hold.

Søndag d. 5. maj var Horsens Golf Klub på besøg, men desværre måtte holdet for anden dag i træk lide et nederlag. Denne gang på 7 – 2, hvor vi på dagen mødte et stærkere spillende hold end os.

Holdt eneste sejr kom i 3. single ved Malene Bang Madsen, mens de resterende tabte. Det var Lise Andersen som 2. single, Cecilie Eggersen som 1. single og Rikke Ø. Andersen og Nicoline Mott i foursome.

Holdet har dog høstet masser af god erfaring i hulspils formatet i den første turneringsweekend og holdet er for alvor klar til at tage sæsonens første point i weekenden 15.-16. juni, hvor næste turneringsweekend venter.

Billede af en samlet elitetrup (Herrer og Damer)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *