Nyheder

Krav om mundbind

Der er fra i dag kl. 12:00 krav om at du skal bære mundbind når du går ind i Caféen. Dette gælder alle, uden undtagelse. Når du har sat dig er det tilladt at fjerne mundbindet, men du skal tage det på igen når du rejser dig for f.eks. at gå på toilet, hente noget i baren, eller forlade lokalet. På terrassen gælder disse krav IKKE.

Der må samtidig ikke samles mere end 50 personer samme sted, så Caféen kan desværre være nødsaget til at afvise gæster. Er man et lukket selskab er der undtagelser fra denne regel, så selskaber med mere end 50 deltagere stadig kan gennemføres.

Vi opfordrer til at du selv medbringer mundbind, har du ikke selv kan de købes på stedet, men der er meget begrænset antal til rådighed grundet det korte varsel fra myndighederne.

 

Her uddrag af teksten fra sundhedsmyndighederne;

Der indføres med virkning fra den 19. september 2020 kl. 12.00 krav om brug af mundbind eller visir på restauranter, barer, caféer og lignende serveringssteder – dog ikke, når man sidder ned. Kravet gælder både gæster og ansatte, der har kontakt med gæster. Der vil gælde samme undtagelser for brug af mundbind som i kollektiv transport (børn m.fl.).
Kravet vil gælde ved ankomst til restauranten, når man forlader stedet, og når man forlader sin plads ved bordet, f.eks. hvis man rejser sig for at benytte toilettet. Der skal også anvendes mundbind, når man står i baren for at bestille mad eller drikkevarer, betale osv. Kravet gælder indendørsservering og altså ikke udendørs. Der følges løbende op på krav, anbefalinger mv. i regi af relevante sektorpartnerskaber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *