Nyheder

Godt nytår

Kære medlem

Først og fremmest godt nytår til dig – jeg håber du er kommet godt ind i det nye år.

Jeg har nu haft første arbejdsdag på posten som Manager for Hedensted Golf Klub, og vil i den anledning lige bruge lidt spalteplads på at præsentere mig selv.

Jeg hedder Claus Trier Kjerkegaard, er 50 år og bosiddende i Hedensted med min kone Gitte og vores 2 børn på hhv. 19 og 13 år. Vi har boet i byen siden 2007, hvor jeg også startede som nybegynder i Hedensted Golf Klub. Professionelt har jeg arbejdet hos Small Danish Hotels som salgs- og udviklingschef siden 2005. Mine vigtigste arbejdsopgaver har været bl.a. forretningsudvikling, IT, erhvervsaftaler, og kommunikation både internt og eksternt.

Jeg ser frem til de mange spændende opgaver der følger med jobbet, og vil gøre mit absolut bedste for at følge op på det arbejde som min forgænger Michael har udført på glimrende vis. Den kommende tid vil jeg derfor bruge til at sætte mig ind i de daglige arbejdsopgaver og rutiner, så administrationen og kontoret spiller på bedste vis, inden foråret melder sin ankomst og det begynder at summe af liv hernede i klubben igen.

Bestyrelsen og jeg har naturligvis også visioner for klubbens videre udvikling – for vi har bestemt ikke tænkt os at stå stille. Jeg vil arbejde målrettet for at forbedre den oplevede værdi af det at være medlem her i klubben – og det være sig på alle punkter lige fra banen, faciliteter, socialt samvær og alt hvad dertil hører.

Bestyrelsen og jeg samles her i Januar for at følge op på den nuværende strategiproces, og prioritere de kommende opgaver med at udvikle og forbedre klubben i de kommende år.

Som medlem har jeg selv været vidne til den gode udvikling vi som klub med årene har været igennem, og jeg ved hvor vigtigt det er at vi fastholder eller endda intensiverer disse mange gode tiltag, så Hedensted Golf Klub også fremover bliver områdets mest attraktive klub at være medlem i. Dette kan ikke klares uden opbakning fra frivillige, medlemmer og personale, og jeg har stor respekt for de kræfter der ligger bag.

Jeg glæder mig til at møde dig i klubben!

Claus Trier

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *