Nyheder

Begrænset åbning onsdag

Kære medlemmer,

Situationen omkring Corona har på mange måder skabt ændringer i vores hverdag. Det gælder bestemt også i golfklubben. På anbefaling fra DGU og i fællesskab med vores naboklubber i Østjysk Golfring (ØGR), har vi indtil nu valgt at lukke alle aktiviteter i klubben.

I dag har vi så modtaget en ny indstilling fra DGU, der nu anbefaler, at vi kan åbne vores bane, men med ret strenge instruktioner om, hvordan vi skal færdes i og omkring banen for at undgå smittespredning. På linje med de øvrige klubber i ØGR har vi valgt at åbne banen for klubbens medlemmer fra i morgen kl. 12.00.

For en sikkerheds skyld har vi rådført os med både politi og sundhedsstyrelsen, og de er enige i, at der kan spilles golf på betryggende vis, hvis de opstillede anvisninger overholdes.

Der åbnes for både 18-hullers banen, Pay&play banen og driving range. Indspilsgreen åbnes for maks 3 personer. Putting green er lukket.

Nedenstående er de regler der overordnet gælder for spil og færdsel på vores banen. Det er vigtigt at understrege, at der påhviler medlemmerne et stort ansvar for at overholde vilkårene, og at vi løbende vil vurdere situationen.  Hvis vi finder at kravene for brug af området ikke overholdes i tilstrækkelig grad, vil vi lukke området ned igen.

 

Følgende regler gælder på klubbens område:

 • Banen er kun åben for medlemmer af Hedensted Golfklub
 • Der må kun spille i 1- og 2-bolde.
 • Start kun tilladt på hul 1 og med tidsbestilling hjemmefra
 • Overhold anbefalinger om mindst 2 meters afstand
 • Maks 10 personer samlet på ét sted, f.eks. driving range – ingen ophold på terrasserne.
 • Der er ingen river i bunkers – placer bolden
 • Der er fyld i hulkoppen – tag bolden op uden at røre ved flaget.
 • Der er ingen skraldespande og boldvaskere – tag dit affald med tilbage.
 • Der kan selvfølgelig ikke reguleres for hcp.

 

Der er lige nu lukket for biler pga. banens stand.

Og husk reglerne er ikke en afløser for sund fornuft. I skal tage hensyn til jer selv og hinanden. Og lad os så nyde at vi igen kan komme ud og spille lidt golf. I klubben vil vi følge situationen og åbne yderligere op, når myndighedernes anbefaling er til det.

Med venlig hilsen

Per Kristensen
Formand

4 thoughts on “Begrænset åbning onsdag

 1. har hedensted golfklub fået nyt klubnr ? 184 og 35 er da ikke det samme som 153 eller ? skal vi have banen lukket fordi medlemmer ikke overholder gældende ?

  1. Hej Torkild
   Der er lukket for alle andre end medlemmer – et par stykker nåede dog at booke tid inden filteret kom i effekt, og vi har valgt ikke at slette dem i dag, da de måske har planlagt efter det. Det er ikke længere muligt for andre end medlemmer at booke på vores baner frem til den 13/4.
   Mvh Claus Trier

 2. Hej alle . Super der er lukket op, ærgerligt det kun er 2 bolde istedet for 4 bolde. Er jo nødt til at gå. Nu vil jeg lige gå ind til de andre 5 håndværkere i den lejlighed vi har i gang. Derefter vil jeg lige runde brugsen hvor jeg nok møder ca 30-40 ældre mennesker, derefter vil jeg gå ud i en 2bold i den friske luft og efter endt spil kører jeg så hjem til de 15 polakker der bor i samme boligblok som mig. Pas på jer selv og god dag P.s Ironi kan forekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *