Kampprogram og resultatliste for Elite Herrer

Se datoer og resultater

Der spilles følgende datoer

5 og 6 maj

16 og 17 juni

18 og 19 august

Kære alle medlemmer,

Så har vi krydset den anden spille weekend, og puljerne er efterhånden ved at have formet sig, og giver nu et billed af hvor fokus skal være for den resterende del af sæsonen. Derfor er det efterhånden også på sin plads med en opdatering fra eliteholdet.

Det positive først. Vores hold I kvalifikationsrækken har I vanlig stil lagt sig I front. Fire sejre ud af fire er det blevet til.

Anders Møller og Kevin Kristensen har I vores fourball-bestball fejet al modstand af banen og har gjort rent bord I alle matcher De har været stærkt medvirkende til de flotte resultater for holdet. Vi har her ud over aldrig været så mange spillere I truppen, og det kan vi bestemt se på kvalholdet, som nyder godt af tilgangen af nye spillere, som har bidraget med vigtige point I alle fire matcher.

Den store trup har I år også gjort, at forskellen I niveauet mellem første- og andetholdet er mindsket markant, og det har aldrig været sværere for os at udtage de rigtige spillere end det er I år.

Holdet ligger på en suveræn førsteplads, med dobbelt så mange point som nummer to.

Førsteholdet er ved oprykningen til 4. division for første gang blevet parret med hold I den sønderjyske region.

Puljen bærer præg af, at Sønderjyllands Golf Klub har et rigtig stærkt eliteprojekt igang, som har taget os andre tre hold med bukserne nede. De har lagt sig markant I spidsen, og vi har selv været I saksen to gange, med to nederlag til følge.

Begge nederlag er taget med oprejst pande, og vi fik en fin oplevelse på det flotte anlæg tæt ved den tyske grænse, men altså også et nederlag.

De andre to kampe har været neglebidere. I første weekend taber vi knebent 7-5 på udebane mod Benniksgaard.

Lørdag I denne weekend delte vi mod Haderslev på hjemmebane, efter en underholdende dag med godt spil, hvor specielt førstesinglen med Nicklas Christensen var seværdig. Nicklas delte sin match, men gjorde alt hvad han kunne for at få modstanderen ned med nakken ved at lave birdie på både hul 17 og 18. Haderslev-spilleren kvitterede dog på 18. green med at hole sit birdie putt på 10 meter, og en uafgjort synes retfærdig.

Sidste match på banen var fourball’en med vores greenkeeperduo bestående af Jacob Bjerg og Lennart Rathmann. De to gutter blev fulgt af hele holdet hele vejen ned af 18. hul, efter at have lavet birdie på 17. hul. På 18. hul trak Haderslev desværre det længste strå og de vinder den match, og den samlede match endte derved uafgjort.

Status efter fire kampe hedder altså en sidste plads med 1 point.

I de to sidste matcher har vi dog begge vores direkte konkurrenter, hvilket betyder at vi selv kan afgøre slagets gang med to sejre, hvilket vi har meget stor tiltro til kan lade sig gøre.

19/8 har vi sidste kamp for sæsonen. Den er på hjemmebane, og derfor vil vi endnu engang gerne invitere alle dem som har lyst til at komme ud og kigge og bakke op. Man må gerne gå med rundt og følge spillerne.

I den forbindelse skal der lyde en tak til dem, som har været ude og se med på vores første hjemmekampe, det betyder meget for spillerne.

Herudover skal der lyde en rigtig stor tak til vores fire sponsorer.

Artwork-Systems Nordic, HL-Print og Svane Køkkenet I Horsens har været så flinke at sponsorere nogle rigtig flotte spilleruniformer, som I kan se spillerne I på billedet.

Herudover har vores trofaste sponsor gennem flere år C.K. Produktion igen I år hjulpet os, og denne gang I form af et boldsponsorat, som gør at spillerne har nogle gode bløde bolde at lave birdies med.

Alt godt fra eliteholdet. Vi håber at I alle får en god sommer på golfbanen, og så skal vi nok gøre vores til, at de næste nyheder bliver med resultatmæssigt positivt nyt fra begge hold.

De bedste hilsner

Nicolai Dandanell

Kaptajn for Eliteafdelingen

Stillinger og resultater kan ses på de følgende links:

 

  1. division:                                    https://www.golf.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1334530/roundrobin

Kvalifikationsrækken:               https://www.golf.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1340120/roundrobin

Skriv et svar

Logget ind som adminLog ud?