Turneringer

Turneringer

DGU’s juniorholdturnering

TURNERINGS-RÆKKER:

Landsturnering for juniorhold spilles i 10 rækker:

1 Junior-Eliterække
1 Ynglingerække
1 Pigerække
7 Juniorrækker

Holdene i ynglinge-, junior- og pigerækkerne består af 3 spillere. En af de 3 spillere på et ynglingehold, kan være junior.

Junior-Eliterækken består af 4 spillere.

SPILLEFORM: Inden for hver række spiller alle mod alle i en dobbeltturnering.

De individuelle matcher (foursomes og singles) spilles som 18 hullers hulspil.

Alle kampe afvikles fra scratch.

HANDICAP I rækkeinddelingen er spillerens registrerede hcp. pr 1. januar i turneringsåret gældende. Spilleren kan således spille hele turneringen i den tilmeldte række.

 

JUNIOR-ELITERÆKKEN:

Ingen handicap-begrænsning. Spillerne må ikke være fyldt 19 år i kalenderåret. Piger og drenge kan deltage på holdet.

 

YNGLINGE-RÆKKEN:

Ingen handicap-begrænsning. Spillerne skal være fyldt 19 – men ikke 22 år i kalenderåret. Dog kan én af de tre spillere være junior. Piger og drenge kan deltage på holdet.

 

PIGE-RÆKKEN:

Ingen handicap-begrænsning. Spillerne må ikke være fyldt 19 år i kalenderåret.

 

JUNIOR-RÆKKEN:

Ingen spiller må i kalenderåret fylde mere end det maksimalt angivne antal år for den aldersgruppe, spilleren er tilmeldt. Piger og drenge kan deltage på holdet.

 

Distriktsturneringen i distrikt 2 Syd.

Gennemgående juniorturnering blandt kredsens klubber. Det tilstræbes, at der spilles én match på hver af de deltagende klubbers baner fordelt over hele sæsonen. Der spilles individuelt, men resultatet tæller med til klubbens gennemgående resultat.

Turneringen er opdelt i 3 rækker:

A-rækken Hcp 6,0 – 18,0 18 huller slagspil
B-rækken Hcp 18,1 – 37,0 18 huller stableford
C-rækken Hcp 38 – 54,0 9 huller stableford
D-rækken Hcp 0 – 36 18 huller slagspil alder 18 – 21 år

Piger spiller fra rød tee og drenge fra gul tee. Turneringen er handicapregulerende

 

Junior Distrikts Tour (JDT)

Denne turnering henvender sig til drenge og piger med hcp 5-24. Der spilles 4 turneringer på forskellige baner efter tur, 2 turneringer før sommerferien og 2 turneringer efter sommerferien.

Der spilles i 3 rækker U13, U15 og U18. De 8 bedste fra U15 og U18 går videre til Super Cuppen, som spilles i efterårsferien. Super Cuppen spilles på skift i distrikter, hvor Distrikt 2 møder de andre distrikter om distriktsmesterskabet. For de 8 bedste U13 deltagere arrangeres en golf weekend.

Sideløbende afvikles der en scracth turnering

 

DGU Short game

DGU Short Game Test består af otte forskellige discipliner i det korte spil. Testen afløser Golfmærkeprøven, og testen kan tages løbende over året, og så mange gange en juniorspiller har lyst til det. Alle juniorer kan lave testen – uanset handicap.

DGU Short Game Challenge er en landsdækkende turnering i selve Testen med klubkvalifikation, distriktsfinaler og landsfinale. Alle juniorspillere under handicap 36 kan deltage i Thomas Bjørn Short Game Challenge. Klubkvalifikationen afholdes én gang årligt i hver klub