BaneStatus

Lidt nyt fra greenkeeperne.

Så er det vist tid til en lille opdatering fra banen 🙂

 

Som I alle jo nok ved, så er der kommet ekstremt meget nedbør de sidste måneder af 2019 og 2020 er startet på samme måde.

Banen klarer sådan set vandmængderne okay, men vi oplever våde områder som vi ikke har set før. Desværre også på triobanen.

Jer som er ude og spille af og til, har nok også bemærket at korthulsbanen også er ved at bære præg at, den har været åben hele vinteren.

 

Vi vurderer flere gange i ugen om vi kan åbne triobanen for spil, uden det får for store spillemæssige konsekvenser, når vi engang åbner op for golfsæsonen til foråret.

Hver gang vi syntes vi lige er ved at være der, kommer der en ny omgang regn, og desværre skal der ikke meget til for at jorden er mere end vandmættet igen lige nu.

 

Vi gør hvad vi kan for at holde korthulsbanen så god som muligt, men også her sætter regnen begrænsninger for hvad der kan lade sig gøre.

Vi forsøger dog at tromle greens 2-3 gange i ugen og flytter hullerne efter behov.

I uge 6 har vi fået skåret bunkerkanterne og greens er blevet topdresset.

I den kommende uge, vil vi topdresse de mest slidte områder omkring greens og teesteder, så de ikke går helt til hen over vinteren, vi sætter også snore op for at holde den værste trafik væk fra de slidte områder, I bedes venligst overholde dette.

 

Greens på stor bane klarer vinteren rigtig godt, vi har endnu ikke set nogle skader efter vinteren hidtil, selvom de lune temperaturer er god grobund for svampeangreb.

 

Hvad bruger greenkeeperne ellers tiden på her hen over vinteren:

Vi er i fuld gang med at servicere vores maskiner og slibe klippeled, så vi er klar til at rykke ud når det er muligt.

Vi har ligeledes fået afspadseret og afviklet ferie, nogen af os har været på kursus, vi kan jo altid lære noget nyt.

I den kommende tid, skal vi i gang med at dræne nogle af vores bunkere, så de bedre kan ta de skybrud der uundgåeligt kommer hen over sommeren.

Bunkerkanterne på 18 hulsbanen skal også skæres i den kommende tid, så de står knivskarpe til sæsonstart, til dette kunne vi godt bruge lidt hjælp fra nogle friske folk.

Vi forventer at indkalde til en arbejdsdag i løbet af marts til dette, men hvis der er nogen der vil hjælpe et par timer i løbet af hverdagene, må de meget gerne slå et smut ind forbi greenkeepergården og høre nærmere eller sende en mail på claus@hedenstedgolfklub.dk

 

De bedste golfhilsner fra greenkeeperne 😛

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *