Nyheder

Foredrag med Erik Kolmos

Erik fik for 27 år siden konstateret sclerose, og for få år siden begyndte han at mærke, at hans fysik for alvor gik ned af bakke. Derfor besluttede Erik sig for, mens fysikken stadig tillod det, at spille samtlige golfbaner i Danmark.

Dette har han nu gennemført, og nu har du mulighed for at opleve Eriks historie på første hånd i Café Rindbæk tirsdag den 18. februar kl. 18.00.

Tilmelding foregår på Facebook efter først til mølle princippet, da vi kun har 42 pladser – link til tråden herunder. Har du ikke Facebook så kontakt os på golf@hedenstedgolf.dk med forespørgsel. Bemærk at grundet de få pladser er der kun plads til spisende gæster (125,- for buffet), selve foredraget er gratis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *