BaneStatus

Triobanen åben fredag 26. oktober

Fredag den 25. oktober kl. 8.00 åbner vi triobane ⛳️🏌️‍♀️🏌️‍♂️ Som er følgende huller 1-2-7-8-9-10-11-12-18 samt korthulsbanen.

Der skal lægges op på alle klippede arealer og der er stadig kørselsforbud 🏎

Vi henstiller på det kraftigste til, at man også bruger korthulsbanen, hvis man vil spille 18 huller, istedet for at gå to gange på den store bane, da dette vil give alt for meget slid og medføre at disse huller bliver lukket hurtigere, end det ellers vil være tilfældet.

Det er desværre ikke den bedste vejrudsigt de lover for weekenden 🌧, og hvis der kommer den mængde nedbør som de varsler, kan vi desværre være nødt til kun at tilbyde spil på korthulsbanen igen for en periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *