BaneStatus

Nyt fra greenkeeperne.

Nyt fra greenkeeperne…

Så er det vist på tide at komme med en lille opdatering omkring banen igen.

Vi fik langt om længe åbnet banen den 2. april.

Vejret har desværre ikke haft den store positive effekt på banen endnu, det er rigtig flot vejr, det er dog stadig meget koldt og faktisk mangler vi allerede nu lidt nedbør for det hele kan blive helt perfekt.

Lige nu virker banen meget ujævn og knoldet, dette vil ændre sig, så snart temperaturen stiger og græsset bliver mere tæt.    Jordtemperaturen som er altafgørende for, hvor meget vi kan presse vores greens og hvor hurtigt græstæppet på resten af banen lukker sig ordentligt, er desværre meget lav for april måned, vi krydser fingre for at den snart stiger.

Vi ligger nede omkring 7-9 grader i jordtemperatur, hvilket kun er ca. 1-2 grader varmere end ved sidste opdatering i starten af marts.   Ligeså snart temperaturen stiger i jorden, så skal hele banen nok komme til at vise sig fra sin bedste side igen.

Vi arbejder løbende på at få bedre og bedre greens og mere hastighed i dem. Dette sker gradvist i forbindelse med højere temperaturer.

 

De nye bunkers på hul 17 og 18 er færdige og de fleste render fra gravearbejdet er ved at være tilsået igen.                                                               Vi mangler at planere og så de store kørerender på hul 18. Dette gøres i ugerne efter påsken.

De nye teesteder på hul 17 og 18 bliver efter planen lagt med rullegræs i ugen efter påske og derefter går der ca. 3-4 uger inden de kan åbnes for spil.

I løbet af de næste 3-4 uger vil vi begynde at udbedre de sidste ødelagte områder efter tørken i 2018, disse områder bliver slicet, prikket, eftersået, topdresset og til sidst gødet med en organisk gødning med hønsemøg, som gerne skal give lidt liv til jorden igen.

Vi forventer, at græs teestedet på driving rangen åbner omkring 1. maj.

I ønskes alle en rigtig god runde der ude og en rigtig god og forhåbentlig en forholdsvis varm påske.

Mvh. Greenkeeperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *